2016. május 08. 00:07 - Az 500 legjobb album 2 arca

7. The Rolling Stones – Exile on Main St. (1972)

the_rolling_stones_exile_on_main_st_300x300.jpg

Lepa

Kicsit stresszes a mai napom; ha nem fog tetszeni, az lehet, hogy emiatt lesz. A Rocks Off amúgy jó kezdés. Sok hangulatos, aranyos szám követi egymást, jó, hogy nem vitték túlzásba a keménykedést. De továbbra se érzem a szívemhez közelinek a zenéjüket, nekem valami hiányzik belőle. Számomra – most már elmondhatom, egy csomó albumuk végighallgatása után – nem egy jelentős vagy meghatározó zenekar. Olyanok, akiket magamtól sose jutna eszembe hallgatni. Elnézést a rajongóktól.

B+ (7)

Dönci

Az első szám semmi extra nem volt, a  Rip This Joint viszont nagyon hangulatos kis rock 'n' roll. A Sweet Virginia elég ügyes darab, jó kis kocsmablues. Az a helyzet, hogy a többi úgy elfolyik a háttérben, de nem olyan szívesen hallgatom most. Sablonos, semmi extra, néha egy-egy jó fúvós (pl. Happy), de ennyi. Meg sokszor idegesít is, a Stop Breaking Down különösen. A Shine a Light viszont eléggé bejön. A Soul Survivor viszont nem tetszik megint. Hát, kap egy ötöst ez a cucc, nem annyira fűlt hozzá a fogam.

B- (5)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr678678626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása