2017. február 01. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

347. 2Pac – California Love (1995)

Lepa

Ez a szám az esküvői válogatásomban is szerepelt, bár nem saját magam jóvoltából. Mindenesetre a hip-hop kategóriában mindenképpen nagyon ismert szám, és persze táncolható is legalább annyira, mint a többi. Számomra egy átlagos, de nem rossz modern popszám. A számítógéppel megmanipulált énekhang eléggé megelőlegezte a XXI. századot – most már lényegében minden popdal ilyen.

B+ (7)

Dönci

De durva, hogy ez már 20 évnél is idősebb darab. Tupac se lesz már fiatalabb. Mondjuk nem is öregszik. (Hű, de ízléstelen vagyok ma.) Ügyes kis feldolgozás, jó kis MC volt ez az ürge. Meglepő egyébként, hogy tőle nem szerepelt lemez az 500 legjobb között (mármint nekem nem hiányzik, de ha Janet Jackson többször is felfért...). Kap egy korrekt (alsó kategóriás) hetest.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr6112166355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása