2017. március 19. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

301. Rod Stewart – Da Ya Think I'm Sexy (1978)

Lepa

A címben a helyesírás már majdnem olyan, mint a Die Antwoord szövegeiben. Amúgy annak ellenére, hogy úgy kezdődik, mint egy átlagos nyolcvanas diszkószám (amúgy '78-as, és a korszellemnek megfelelően szörnyűek is a külsőségek), Rod Stewart jó kis rekedt hangja megmenti a középszerűségtől, különösen a refrénben. Az biztos, hogy táncolható a szám, biztos vagyok benne, hogy nem egy amerikai lagziban lement már. Egy kicsit hosszúra lett nyújtva érzésem szerint.

B+ (7)

Dönci

Ennyire funkys beütést nem vártam Rod Stewarttól. Ráadásul, amint belép a szinti, rájövök, hogy ismerem is, mert óriási sláger. De sosem párosítottam ezt a hangzást Roddal. Nem tudom, 5 és fél perc után is bejön-e majd, de az első másfél perc teljesen vállalható. Négy perc után már lépnék tovább. De 7 pontot simán hoz.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr9012332035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása