2017. március 30. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

290. Eminem – Stan (2000)

Dönci

Ezzel a dallal Eminem Didónak is jót tett, mert gyakorlatilag befuttatta a csajt világszerte. Mondjuk nem értem, miért ezt a verzét választotta a Thank You-ból refrénnek, de mindegy is, kellőképpen dallamos. A szöveg zseniális, a hangjáték jó, az effektek szintén. De nyilván videóklippel együtt üt igazán. Jó, ahogy verzéről verzére dühösebb az elbeszélő. Már csak a középiskolás nosztalgiafaktor miatt is 10-es lesz.

A+ (10)

Lepa

Ezt a számot akkor is szerettem titokban, amikor minden mást utáltam azon kívül, amit szerettem. Tehát pl. a hip-hop tiltólistás volt, de ez nagyon üt, főleg szöveggel meg klippel együtt. Monotonitása ellenére is végig élvezetes, a sztori meg súlyos, és ahogy megy előre a szám, egyre intenzívebb a rappelés is. A rímek meg klappolnak, mint Eminemnél mindig. Amúgy mindenkinek javaslom, hogy a fenti videó helyett keressen egy cenzúrázatlan verziót valahol, mert így minden második szó hiányzik. :)

A (9)

Címkék: 2000 eminem stan
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr7712372379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása