2017. március 31. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

289. The Beatles – Can't Buy Me Love (1964)

Lepa

Klasszikus klasszikust követ a listán. Ez annak ellenére, hogy a címében benne van a „love", végre nem egy tipikus, szerelemről szóló szám. Hanem ugyebár a pénzről szól, meg arról, hogy boldogságot nem lehet pénzért venni. Kis lépés a Beatlesnek, de 1-2 évvel később már teljesen megnyíltak az egyéb témák felé. Zeneileg is teljesen rendben van, de azért erre se adnék A+-t. (Amúgy ez a videó egy élő verzió: mint megszokhattuk, az eredeti stúdiófelvétel nincs fönn a YouTube-on, szerencsére tökéletesen játsszák a számot, a sikítás meg még hozzá is ad az élvezeti értékéhez.)

A (9)

Dönci

Két és negyed percbe táncolhatóan belesűrítették az ekkor még gombafejek az egyik örök igazságot. :) Nagyon jó a ritmus, a vokálok hasítanak, a szöveg meg kitűnő. Szóval ennél a zenekarnál „just the usual". :D

A (9) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr9612372401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása