2017. április 13. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

276. The Staple Singers – I'll Take You There (1972)

Dönci

Furcsa, hogy nekem nem szoktak tetszeni az ilyen diszkós-funkys számok, ebben mégis van valami magával ragadó. Nagyon jó a szinti benne, kellőképpen hangulatos. A basszus monoton, ahogy az lenni szokott. Ráadásul szájharmonika is feltűnik. Mindenképp éri a hallgatást.

B+ (7)

Lepa

Ismét egy kis régi soul. Hangulatos nagyon az elejétől kezdve, de biztos még mindig egyáltalán nem értek a stílushoz, mert fogalmam sincs, mi alapján választották ki a listára felkerült számokat. Az énekhang mindenesetre kitűnő, a beleélés megvan. És egy kis szájharmonika is felbukkan, ami annyira nem jellemző a műfajra. (Hozzá kell tennem, hogy így második hallgatásra, a blog kirakásakor nagyon bejön valamiért ez a szám hangulatilag.)

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr10012413053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása