2017. július 31. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

167. Marvin Gaye – Let's Get It On (1973)

Lepa

Ezt minél többször hallom, annál jobban bejön. Nyilván közrejátszik ebben az, hogy ritkán szoktam soulzenét hallgatni, és még mindig szoknom kell a hangulatot. Régen nekem ez abszolút rádiózene (értsd: kávézós háttérzene) volt, de kezdem felfedezni az értékeit. Marvin Gaye-nél leginkább az énekteljesítményt és a túlfűtött hangulatot lehet kiemelni. Viszont kicsit hosszú és önismétlő, így nem tudok A-kategóriát adni neki.

B+ (7)

Dönci

Ez meg Nick Hornby egyik kedvenc száma. És amúgy azon kevés souldalok egyike, amelyet szívesen meghallgatok. Valószínűleg érdemes volt Marvin Gaye-re odafigyelni. Mert ez a dal még mindig jó. Csak valahogy nagy mennyiségben nekem sok. De önmagában kap egy izmos hetest.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr7212701905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása