2017. augusztus 10. 01:57 - Az 500 legjobb album 2 arca

157. The Flamingos – I Only Have Eyes For You (1959)

Lepa

Újabb ősrégi nóta, a hirtelen „tuvapcsuvap” bekiabálásokat leszámítva nincs benne semmi különös, és a szöveg is jó nyálás a kor követelményeinek megfelelően. És mivel döglassú, 1:50 körül már úgy érzem, mintha hosszú percek óta hallgatnám. Ennél lassabb ütemű számot nem nagyon lehet írni. Azt hiszem, muszáj alaposan lepontoznom, mert nagyon várom a végét már közben is. Az elhalkulás lehetne gyorsabb is. :)

C+ (4)

Dönci

Ismét egy feldolgozás – egy dzsessz-sztenderdé (de vicces így leírni). Még Yonderboi is átvette az Eyes for You c. dalába. Itt megy benne a suvappolás, de más nemigen történik. Ezek a soul-jazz keverékek nekem mindig kicsit karácsonyi hangulatúak. Mindenesetre kijelenthetjük, hogy valószínűleg az 5000-es listámon se lenne rajta.

C+ (4)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr4612731464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása