2017. augusztus 16. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

151. The Penguins – Earth Angel (1954)

Lepa

Rekord: már amikor az elsőről a második akkordra váltott, tudtam, mi lesz a harmadik és negyedik. Ennél egyszerűbb doo-wop alap nincsen (mostanra már ugye tudjuk, hogy ennek a műfajnak ez a neve). Szörnyű, hogy mennyi ilyen totálisan egyforma szám fért föl a listára. Akarnék valami értelmeset írni erről a számról, de nem megy. Természetesen a szerelemről szól. Remélem, a top 150-ben már nem lesz hasonló ősnyálpop. Most nagyon szenvedek tőle.

C+ (4)

Dönci

Hű, ez is mennyire tipikus dallamvezetéssel és o-ózással lett megírva. Tényleg semmi újat nem tudok mondani erről. A téma a szerelem, a hossz a szokásos 3 perc környéke, és bármelyik '50-es éveben játszódó filmben el tudnám képzelni. De önszántamból nem tenném be a lejátszóba. Sablon 5-ös: kár, hogy bővebb a skála.

B- (5)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr3512742386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása