2017. augusztus 28. 01:39 - Az 500 legjobb album 2 arca

139. The Beatles – I Saw Her Standing There (1963)

Lepa

A korai időszak egyik legvidámabb, legtáncolhatóbb nótája. Szeretem is nagyon, a dallam se annyira sablonos, hogy ne lehessen akár többször egymás után meghallgatni. És egy egész frankó kis gitárszóló is belefért a három perc alatti játékidő ellenére. A szöveg persze még távol áll a zsenialitástól, de pár évvel később azért ebben is felfejlődtek.

A- (8)

Dönci

Első lemez, első track. Jó indítás, mit mondjak. Nagyon nehéz nem szeretni ezt a számot, amiben kiabálnak, szólóznak, vokálharmóniák vannak, ráadásul a zongoramenetre tökéletesen építkeznek. Nagyon naggyá nőtték ki magukat innen (pl. ebben a számban még csak 4 akkord van, az I Am the Walrusban pedig 16, szóval mondhatjuk, hogy évente megtanultak 4-et, és kamatoztatták is). :) Nyolcast ér ez is.

A- (8)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr8212783754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása