2017. augusztus 29. 01:38 - Az 500 legjobb album 2 arca

138. Sly & the Family Stone – Family Affair (1971)

Dönci

Ez megint a szokásos ettől a zenekartól. Talán a dobalap szokatlan az eddigiekhez képest. Olyan nyomottnak hat az egész. Egyébként egészen hangulatos darabról van szó (talán az eddigi legjobb tőlük ezen a listán). Ennél többet nem tudok erről elmondani (na jó, az elhalkulásért kár).

A- (8)

Lepa

Nem tudom, már hányadik Sly & the Family Stone-számot hallgatjuk, de erős a gyanúm, hogy közelíti a legnagyobb sztárzenekarok (direkt nem írom le a B betűset) által produlált mennyiséget. Ami csak ezért fura, mert pl. Magyarországon szerintem nem sokan ismerjük. Lehet, hogy a túl hosszú zenekarnév teszi. Ami a zenét illeti: simán belefér bármikor, kicsit jobb és több, mint kávézós háttérzene, bár a hangulata olyasmi.

A- (8)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr1712783756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása