2017. szeptember 16. 01:20 - Az 500 legjobb album 2 arca

120. The Jackson 5 – I Want You Back (1969)

Dönci

Ez pedig ősdiszkó. Nem is tudtam, hogy már a '60-as években működött a Jackson 5, valahogy a '70-es éveket néztem ki belőlük. Egyébként tény, hogy a slágergyártáshoz nagyon értettek. Ez is egy durván táncolható (és táncolást megkövetelő) szám, amit nyilván korában és utána is jól szétjátszottak a lemezlovasok. Kap egy nyolcast, mert bár nem kenyerem, az érdemeit muszáj elismerni.

A- (8)

Lepa

Ki énekli a versszakot? Michael? Nem volnék meglepve, ha igen. (Igen, utánanéztem.) Aranyos kis szám amúgy, és minden énekhang elég profi benne. El tudnám hallgatni többször is – zenei alapja nincs túlzásba víve, de a basszus hangulatos, és az egész olyan ártatlan, vidám. Néha kell is ilyen, egyből mosolyt csal az ember arcára. Ha Dönci lennék, azt írnám még le, hogy kár az elhalkulásért a végén, de ne legyünk telhetetlenek (ezt már én mondom).

A- (8)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr1612818910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása