2017. szeptember 20. 01:16 - Az 500 legjobb album 2 arca

116. The Rolling Stones – Honky Tonk Women (1969)

Dönci

A dal magyar feldolgozása sokat ment a rádióban gyerekkoromban. Viszont az eredeti lényegesen jobb. A Stonesnak sokszor jól áll, amikor klasszikus bluesos alapokkal próbálkoznak. Mondjuk érdekes, hogy magamtól ezt a számot sem tenném be, de örülnék, ha megszólalna a háttérben. :) Szóval erős hetes lesz.

B+ (7)

Lepa

Egy kicsit a Creedence Clearwater Revivalra emlékeztet ez a szám, van benne egy nagy adag country, de ügyesen átfordítja rock and rollba, táncolhatóvá teszi. Amúgy a kolomp mint ütőshangszer tök hangulatos, nem tudom, miért nem használják sűrűbben (persze manapság már minden számítógéppel íródik...) Nem rossz, de szerintem közelében sincs a világ legjobb 100 számának – a szerkesztők szerint pedig de. Én továbbra is hiányolom az egyediséget a Stones számaiból.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr6712878734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása