2017. október 05. 01:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

100. The Rolling Stones – You Can't Always Get What You Want (1969)

Lepa

Na, ennek a számnak a szerepeltetése viszont teljesen jogos. Annak ellenére, hogy végtelenül egyszerű alapokra épül, valahogy tökéletesen működik, és ráadásul megjegyezhető is. Külön poén a kórusénekkel kezdés, na meg a szöveg is jól szuperál. Azért vannak jó Stones-számok, ezt játszhatták volna a vizes VB megnyitóján – ha jöttek volna. :)

A (9)

Dönci

Ó, ez a kórus az elején. Fergetegesen zseniális. Valószínűleg még percekig elhallgatnám őket. De azért a dal többi részét sem kell félteni. Ez az egyik legjobb szövegű nóta, és nem csak a zenekar történetét tekintve. Ráadásul egy pillanatig sem válik unalmassá, hiába 7 és fél perces. Kap is egy figyelemre méltó 10-est. Vajon hányadik helyen köt ki az én listámon?

A+ (10)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr3912926439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása