2017. október 20. 07:22 - Az 500 legjobb album 2 arca

86. Bruce Springsteen – Thunder Road (1975)

Dönci

Jó kis szájharmonikaszólóval nyitunk. Alatta a zongora is hangulatos, és egyébként csak a zongorát hallgatva akár Meat Loaf is lehetne. De aztán belép a többi hangszer, és teljes lesz a hangzásvilág. Nem tudom rá azt mondani, hogy nem egy jól megírt felvétel. Ugyanakkor azt sem feltétlenül mondom, hogy feltenném magamtól, viszont nagyon jó érzés hallgatni. Furcsa egy élmény. :) De a jóféle furcsát értem alatta.

A- (8)

Lepa

Bruce bácsi repertoárjából egy jó régi nóta következik. Szerencsére itt még nem jelenik meg a 80-as évekbeli hangzás (pl. a túlontúl puffogó pergődobok). Éppen ezért jó is, a szájharmonika a szám elején pedig a folkosabb számait is eszünkbe juttatja. A jó hangulat végig megmarad, kap egy eggyel jobb értékelést a Ring of Fire-nél.

A- (8)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr3412976016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása