2017. október 22. 07:29 - Az 500 legjobb album 2 arca

84. The Police – Every Breath You Take (1983)

Dönci

Nagyszerű felvétel, klasszikus hangszerelés, aminek témáját Leonard Cohen és Puff Daddy is lenyúlta. Vicces, hogy ezt is sokat szerelmes dalnak gondolják, pedig szakítós. Hát, ez már csak ilyen, az I Will Always Love You is megtévesztett sok mindenkit. Szóval ott tartottam, hogy a szöveg jó, a basszus király, Sting hangjában pedig nem csalódhatunk. Kap is egy nyolcast.

A- (8)

Lepa

Biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb, de leginkább utóbb szerepelni fog ez a szám is. Az első pár hangról felismerhető, és a fél világ ismeri. Annak ellenére, hogy egy tipikus szerelmes nóta szövegileg, és zeneileg sem tör ki a nyolcvanas popzenék közül, mégis tökéletesen össze van rakva, ez tagadhatatlan. És van egy kis szomorkás éle is, ami csak növeli az értékét.

A+ (10)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr1412976042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása