2017. október 26. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

80. Marvin Gaye – I Heard It Through the Grapevine (1968)

Dönci

Ez meg az eleje alapján akár The Doors is lehetne. Egészen addig, amíg be nem lép az ének. Nem tudom, miért nem emlékszem erre a számra, elégéé tetszik. Jók a vonósok, jók a fúvósok, Marvin pedig végre nem arról énekel, hogy szeretne ágyba vinni valakit, hanem arról, hogy már nem visz ágyba senkit. :)

A- (8)

Lepa

A számot már korábban megírták, és nem ez az eredeti verzió, hanem egy '66-os – viszont illik Marvin Gaye-hez a hangulata, az biztos. Vicces egyébként, hogy akkoriban 1-2 éven belül újra feldolgozták egymás számait az előadók. Szóval nemcsak ma élünk olyan napokat, amikor úgy tűnik, mindenki folyton csak feldolgozza a múlt nagy sikereit. A zenét illetően nem sok okosat tudok írni, elmegy, de Marvin bácsinak is vannak jobb dalai.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr7913047832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása