2017. november 05. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

70. Dionne Warwick – Walk On By (1964)

Dönci

Hű, ez valami sejtelmes muzsika. Ismerős, de nem merném azt állítani, hogy hallottam már. Nagyon sok hasonlót hallottam már. Ez biztos. Ettől függetlenül ez is filmzenés (a vonósok miatt James Bond, a fúvósok miatt Macskafogó), hangulatos darab. Nem mondom, hogy érdemelt helye van a listán, de nem bánom, hogy meg kellett hallgatnom.

B+ (7)

Lepa

Na, ez pedig egy évvel fiatalabb az előző két számnál. Ahhoz képest, hogy 70. helyezett, még csak nem is hallottam soha az előadóról. Egy fekete soulénekesnő, úgy látom, aki már rég nem aktív – egyébként még él a cikk írásakor, bár nem mai csirke. Szimpatikus énekhangja van, és a dal se annyira sablonos, mint a kortársai, na meg az érzelem is átjön. Ezért eggyel jobbat kap, mint amit az ilyenekre adni szoktam.

A- (8)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr8813117466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása