2017. november 14. 16:19 - Az 500 legjobb album 2 arca

61. Jerry Lee Lewis – Whole Lotta Shakin' Goin' On (1955)

Lepa

Még egy alapnóta '55-ből, sajnos lassan tényleg nem tudom, mit írjak ezekről a rock&roll-ősdalokról, mindegyik teljesen ugyanolyan, pedig az ember azt hinné, minél több zenét hallgat, annál jobban meg tudja őket különböztetni. Nincs semmi baj persze a hangulattal, meg az a kis lehalkulás, leszelídülés a közepén az újra bevadulással kifejezetten jót tesz a számnak. Azt azóta sokan eljátszották már, főleg koncerten, de lehet, hogy JLL volt az első. Ha igen, akkor köszönjük meg neki ezt a „találmányt”.

B+ (7)

Dönci

Maradunk az '50-es években, és egy kis táncolható rock 'n' roll szól. Sok ilyen volt már. Nem érzem különlegesnek. Bulizni lehet rá, ahogy az összes hasonlóra, de nem tudom, miért szerepel ennyire elöl ez is. Kap egy hatost.

B (6)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr9913275519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása