2017. november 15. 12:34 - Az 500 legjobb album 2 arca

60. Al Green – Let's Stay Together (1971)

 

Dönci

Ó, a Ponyvaregényben is szereplő felvétel. Al Green pedig ismét ágyba akarja terelni a hallgatót a lányvisszasírós muzsikával és a fúvósokkal. Sokat hallgattam ezt a dalt, mert sokat hallgattam a Ponyvaregény filmzenéjét. Aztán sokszor újranéztem a filmet, hogy rájöhessek, hol szerepel ez benne. Aki még nem találta meg, nézze újra. Ezért a nosztalgiafaktorért és az énekteljesítményért kap egy hetest.

B+ (7)

Lepa

1971-ben azért voltak már jobb nóták is. Nincs baj az énekteljesítménnyel, de ez egy elég tipikus soulnóta. Nem hiszem, hogy valaha is eszembe jutna még életemben, hogy meg akarom hallgatni. Lehet, hogy nem is fogok emlékezni rá. Szinte már örülök, amikor elkezd elhalkulni a végén.

C+ (4)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr3613278089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása