2017. november 25. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

50. Smokey Robinson & the Miracles – The Tracks of My Tears (1965)

Dönci

Sajnos nagyon nehéz most toleránsnak maradnom ezzel a dallal, mert 1965-ben már lényegesen jobb számokat írtak. Ez tipikusan évtizedet csúszott felvétel szerintem. Mondhatni, már megjelenésekor is idejétmúlt volt. Ennek megfelelő lesz az osztályozása is.

C+ (4)

Lepa

Belecsapunk hát a világ 50 legjobb számába (a Rolling Stone szerint), azaz a lista felső 10%-ába, és nem túl nagy meglepetésünkre egy régi soulnótát kapunk a képükbe (fülünkbe). Amúgy teljesen rendben van, de szintén nem érzem úttörőnek, ekkoriban ha más nem (de igen!), a Beatles például már sokkal nagyobbakat alkotott. De az átlagos souldaloknál egy kicsit jobban van felépítve, kicsit élénkebb és fülbemászóbb, az énekteljesítmény se hagy kívánnivalót maga után.

B+ (7)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr6913304221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása