2017. december 03. 00:42 - Az 500 legjobb album 2 arca

42. The Kinks – Waterloo Sunset (1967)

Dönci

Ó, ez is nagyon nagy sláger. Viszont érdekes, hogy mennyire visszafogottak itt magukhoz képest. Ezt inkább ilyen koncert közepén eljátszós balladának hagynám, semmint nagyjából az összes többi számukat. :) Ugyanakkor szerintem eljárt kicsit felette az idő. Erős középkategóriás lesz.

B+ (7)

Lepa

A Kinkset eléggé szeretem, és ez tényleg az egyik legjobb számuk dallamilag, bár vadság és energikusság tekintetében nem nagyon éri utol a legnagyobb slágereiket. Ma már miért nincsenek ilyenek? Vagy vannak, csak nem jó helyen keressük őket? Vagy vannak, és halljuk is őket, csak nem figyelünk föl rájuk, mert túlhaladottnak hangzanak? Érdekes kérdések, mert lehet, hogy tényleg a régisége miatt ilyen szívmelengető dal – de tagadhatatlanul az.

A (9)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr4213410423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása