2019. január 06. 07:00 - Az 500 legjobb album 2 arca

144. Linkin Park – Live in Texas (2003)

linkin_park-live_in_texas_400x400.jpg

Dönci

Ha valakinek nem tetszett a tegnapi lemez, ma nagyon rosszul jár, mert egy pont azutáni koncertfelvétellel érkezünk, ami gyakorlatilag egy tökéletes válogatás az első két LP-album dalaiból. A DVD-t is érdemes megnézni, mert elképesztő (és bővebb). Ha valaki nem érti, miért lett világhírű ez a banda, innen kiderül. És ha nem is az In the End lesz a választottam, azt érdemes meghallgatni, mert a backstreet boysos „I've put my trust in you...” részt a közönség énekli, Chester csak az üvöltést, így pedig kiküszöbölik, ami az albumverzióban az egyetlen hibája volt a dalnak. Amúgy felhívnám a figyelmet a Lying From You háttérvisításaira, mert azok eléggé frankón összejöttek. Ezen a lemezen konkrétan nincs olyan szám, amit érdemes lenne átugrani. Tökéletes gyűjtemény egy lelkes zenekartól, aki egyszerre feltörekvő és csúcson lévő. Ritka pillanat az ilyen.

Ha csak egy számra van időd: P5hng Me A*wy 

Lepa

Mai albumunk sok mindent bizonyít, de leginkább azt, hogy nem kell countryzenésznek lenni ahhoz, hogy az ember stadionokat töltsön meg Texasban. A viccet félretéve, ha már tegnap megtapasztaltuk, mit tud a Linkin Park stúdióban, most meggyőződhetünk arról, hogy élőben is ott van az energia és a beleélés. Szerepel itt természetesen az összes addigi nagy sláger, és a közönség hangulata is abszolút átjön, bár lehetnének kicsit még hangosabbak is a keverésen. Egy tökös élő felvétel egy olyan zenekartól, amelyet (ebben a klasszikus felállásban) már sose fogunk látni.

Ha csak egy számra van időd: Papercut

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://500legjobb.blog.hu/api/trackback/id/tr6514522270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása